tiistai 21. maaliskuuta 2017

Kim Jong Il'in koottujen teosten osa 16 julkaistu

Korean Työväenpuolueen pää-äänenkannattaja Rodong Sinmun kirjoittaa, että Kim Jong Il'in koottujen teosten osa 16 on julkaistu Korean Demokraattisessa Kansantasavallassa. Teos, joka on osa kuolemattomien Juche-aatteen ja Songun-aatteen periaatteiden esitystä, esittää systemaattisesti ja ymmärrettävästi johtaja Kim Jong Il'in teokset aikajärjestyksessä.

Se käsittää 80 teosta sisältäen keskusteluja, puheita ja esiintymisiä, joita Kim Jong Il teki elokuusta joulukuuhun vuonna Juche 60 (1971).

Kirja käsittelee sitä tosiseikkaa, että Kim Jong Il johti Presidentti Kim Il Sung'in 60-vuotispäivän juhliin valmistautumista kansan suurimpana juhlapäivänä ja vahvisti puolueen työtä ja huolehti siitä, että ihmeitä ja innovaatioita tehtiin kaikilla sosialistisen rakentamisen osa-alueilla.

Jotkut teokset painottavat tarvetta muotoilla tieteellisesti Presidentin vallankumouksellista aatetta ja Juche-aatteen levittämistä muihin maihin. Ne käsittelevät niitä ongelmia, jotka liittyvät puolueen työn kehittämiseen, jotta se se olisi yhdenmukainen kansanluonteen kanssa.

Jotkut teokset korostavat sen tärkeyttä, että nostetaan luovia ihmisiä ja taiteilijoita kirjallisuuden ja kuvataiteen saralla Korean Työväenpuolueen linjan toteuttamiseksi kirjallisuudessa ja taiteessa ja suunnataan ponnistukset elämän kaikilla aloilla oleville ihmisille vallankumouksellisten rivien edelleen tiivistämiseksi.

Kirja sisältää myös teoksia, joissa annetaan tehtäviä sellaisten kirjallisten teosten luomiseksi, joissa kuvataan johtajaa ja kehitetään toimitus- ja julkaisutyötä niin kuin Puolueen monoliittinen ideologinen järjestelmä vaatii.

Jotkut teokset antavat vastauksia teoreettisiin ja käytännöllisiin ongelmiin, joita nousee esiin vallankumouksen ja rakentamisen yhteydessä, kuten esimerkiksi sellaisen informaatiopalvelun toteuttaminen, joka sopii yhteen rautatieliikenteen tyypillisten piirteiden kanssa ja toisaalta esimerkiksi Puolueen poliitikan täydellisen toteuttamisen osalta siltä osin kuin se edellyttää urheilun tekemisen kansanjoukkojen omaksumaksi ja osaksi jokaisen päivittäistä elämää sekä taikuruustaiteen ja akrobatian kehittämistä moninaisin tavoin.

Lähde:
http://www.rodong.rep.kp/en/index.php?strPageID=SF01_02_01&newsID=2017-03-20-0015

Elokuvataiteen kautta tapahtuvan kansan ideologisen kouluttamisen paremmin ymmärtämiseksi lue myös:
KIM JONG IL: LET US CREATE MORE REVOLUTIONARY FILMS BASED ON SOCIALIST LIFE