tiistai 7. kesäkuuta 2016

Valtion kunniamerkkejä myönnetty kalastusaluksen miehistölle

Valtion kunniamerkkejä myönnetty kalastusaluksen miehistölle 


Jungsan, Kesäkuun 7. (KCNA) -- Valtion kunniamerkkejä myönnettiin Etelä-Pjongjangin Provinssin Kalastustoimiston alaisuudessa olevan Kamaphon Kalastusaseman Toisen Laivaston Kalastusalus 1728:n miehistölle tiistaina asiaankuuluvin juhlallisuuksin.

Aluksen miehistö ylitti kalastuskiintiönsä joka vuosi ja he saattoivat täyteen kukoistukseen johtajan antaumuksellisen puolustamisen hengen kun heidän aluksensa hukkui myrskyssä 70 päivän kampanjan aikana.

Seremoniassa olivat läsnä Korean Työväenpuolueen Etelä-Pjongjangin Provinssin Komitean puhemies Pak Thae Song, Etelä-Pjongjangin Provinssin Kansankomitean puhemies Kang Hyong Bong, sekä kalastusaseman toimihenkilöitä ja työntekijöitä ja läheisensä menettäneet perheet.

Hong Song Gwanille, Kalastusalus 1728:n edesmenneelle kapteenille myönnetty DPRK:n Työn Sankarin titteli ja Kultamitali (Sirppi ja Vasara) ja Ensimmäisen Luokan Kansallinen Lippu ja Kunniamerkki välitettiin häntä suremaan jääneelle perheelleen.

Toisen Luokan Kansallinen Lippu myönnettiin edesmenneelle varakapteenille Kang Chol Namille, edesmenneelle pääinsinöörille O Chun Ilille, edesmenneille kalastajille Kim Sung Bomille, Choe Yong Namille, Choe Ki Dokille, Kim Chol Unille ja Choe Tong Philille, ja myös nämä kunnianosoitukset välitettiin heitä suremaan jääneille perheilleen.

Läheisensä menettäneiden perheiden ja kalastusaseman johtajan puheissa sanottiin, että Marsalkka Kim Jong Un ylisti suuresti tavallisten kalastajien tekoja ja varmisti, että heidät tunnetaan koko maassa ja että ihmiset tulevat aina muistamaan heidät.

He vannoivat luottavansa syvästi Korean Työväen Puolueeseen ja seuraavansa pelkästään sitä ja omistautuvansa kamppailemaan saavuttaakseen 200 päivän kampanjassa asemalle asetetut tavoitteet oppimalla heidän aviomiestensä näyttämästä hengestä ja kasvattavansa lapsensa aidosti puolueelle uskollisiksi.