tiistai 7. kesäkuuta 2016

Ryongakin Saippuatehdas rakenteilla



Kim Jong Un antaa paikan päällä opastusta Ryongakin Saippuatehtaan Rakennuspaikalla



Kim Jong Un, Korean Työväenpuolueen puheenjohtaja, DPRK:n Kansallisen Puolustuskomission ensimmäinen puheenjohtaja ja Korean Kansanarmeijan ylikomentaja, antoi paikan päällä opastusta Ryongakin Saippuatehtaan rakennuspaikalla.

Sen jälkeen kun hän oli vastaanottanut selonteon rakentamisesta kartan edessä, joka näytti tehtaasta panoraamanäkymän, hän kiersi rakennuspaikan ja osoitti tehtäviä ja tapoja rakentaa saippuatehdas parhaalla mahdollisella tavalla.

Hän palautti mieliin, että johtaja Kim Jong Il opasti eläessään nestemäistä saippuaa tuottavan tehtaan rakentamisessa. Tehdas, joka tulee tuottamaan shampoota, suihkugeeliä, saippuajauhetta jne. on suorassa yhteydessä ihmisten elintason parantamiseen, jota puolue pitää tärkeänä, hän huomautti.

Hän painotti, että tehdas pitää varustaa täydellisesti uudenaikaisella laitteistolla, automatisoida kaikki tuotantoprosessit mukaan lukien raaka-aineen syöttö, sekoitus, injektio, pakkaus ja eteenpäin kuljetus, perustaa sisäinen huippuluokan valvontajärjestelmä ja riittävässä määrin asentaa sinne viimeisimmät analyysivälineet tuotteiden hygieenisen turvallisuuden tiukaksi todentamiseksi ja takaamiseksi.

Hän ohjeisti kiihdyttämään teknisiä valmisteluja saippuoiden massatuottamiseksi paikallisesti saatavilla olevilla raaka-aineilla ja parfyymeilla sekä tekemään suunnitelman tuotteiden designista ja pakkaamisesta sellaisella tavalla, että niistä tulee mukavia asiakkaille.

Hän nimesi tehtaan "Ryongakin Saippuatehtaaksi" sanoen, että puolue valitsi tehtaan sijaintipaikaksi kuvankauniin Ryongak-vuoren juuren, jossa on puhdasta vettä ja raitista ilmaa, kun laatukosmetiikan tuottaminen edellyttää puhdasta ympäristöä.

Hän painotti, että puolue odottaa rakentamisen valmistumista, koska kansa vaatii sitä kovasti.

Hän ilmaisi odotusta ja uskoa siihen, että asianmukaisen osa-alueen toimihenkilöt ja rakentajasotilaat suorittaisivat uusia ihmetekoja, jotka sopivat 200 päivän kampanjan kunnioitetuille osallistujille ja taistelijoille, jotka ovat vastuussa Korean Työväenpuolueen (WPK) seitsemännen kongressin päätösten toteuttamisesta ja siten rakentaisivat menestyksekkäästi tehtaan, josta voi olla ylpeä maailmassa lokakuun 10. päivään mennessä, joka on puolueen perustamisen vuosipäivä.

Hänen seurassaan olivat Hwang Pyong So ja Choe Ryong Hae, WPK:n Keskuskomitean Politbyroon johtajiston jäseniä, Jo Yong Won, WPK:n Keskuskomitean varaosastonjohtaja, ja Ma Won Chun, NDC:n Suunnitteluosaston johtaja.













http://www.rodong.rep.kp/en/index.php?strPageID=SF01_02_01&newsID=2016-06-04-0001

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.