perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kim Jong Un Tarkastaa Pikkelsitehtaan


Kim Jong Un Tarkastaa Pikkelsitehtaan

Kim Jong Un, Korean Työväenpuolueen (WPK) puheenjohtaja, DPRK:n Kansallisen Puolustuskomission ensimmäinen puheenjohtaja ja Korean Kansanarmeijan ylikomentaja, teki paikan päällä opastusta vastarakennetulle Ryugyong pikkelsitehtaalle.

Tehdas on moderni pikkelsintuotantokeskus, joka on rakennettu Kim Jong Unin rakastavan huolenpidon alla.

Hän ratkaisi kaikki ongelmat, jotka nousivat esiin tehdasta rakennettaessa, huomauttaen, että oli tarpeen rakentaa moderni suuren kapasiteetin pikkelsitehdas, jonka teollistaminen on laitettu korkeammalle tasolle, jotta Pjongjangin asukkaille voitaisiin toimittaa maukkaita pikkelsejä normaalilla tavalla kaikkina vuodenaikoina, ja hän nimesi tehtaan "Ryugyong Pikkelsitehtaaksi".

Uskollisina hänen jalolle pyrkimykselleen, toimihenkilöt, tiedemiehet, teknikot ja rakentajat rakensivat Pjongjangin lähistöön tehtaan, jonka kokonaislattiapinta-ala on yli 15 660 neliömetriä ja joka pystyy tuottamaan yli 4 200 tonnia pikkelsiä vuodessa.

Kim Jong Un kiersi tehtaan eri osia oppiakseen yksityiskohtaisesti sen tuotantoprosessien ja välineistön teknisiä ominaisuuksia.

Huomauttaen, että tuotantoprosessit, joilla tuotetaan kokokaalikimchiä ja pilkottua mausteista retiisipikkelsiä on varustettu uudenaikaisella laitteistolla, jonka ovat suunnitelleet omat tiedemiehemme ja teknikkomme, ja joka on valmistettu omalla panostuksellamme, hän antoi suuren arvon sille tosiseikalle, että monia onnistumisia oli tehty laitettaessa käytäntöön Puolueen linjaa, jonka mukaan on hyvä tuottaa paikallisesti kaikki tarvittava.

Puolueen tavoitteena on tehdä Ryuguong Pikkelsitehtaasta esikuva ja standardiyksikkö maan teolliselle kimchituotannolle, hän sanoi, antaen ohjeita sen toteuttamiselle.

Hän painotti tarvetta rakentaa uudenaikainen pikkelssitehdas joka maakuntaan Ryugyong pikkelssitehtaan rakentamisesta saatujen kokemusten perusteella.

Kimchi on yksi Korean kansan kaikkein suosituimpia perinteisiä ruokia ja se tunnetaan hyvin yhtenä maailman viidestä terveysruoasta, hän sanoi, kehottaen tehdasta tekemään siitä herkullisempaa kuin yksittäisissä kodeissa valmistetusta, ja siten tekemään siitä kansalaisten suosikkiruoan ja maailman parhaimman ruoan.

Hän ilmaisi vakuuttuneisuutensa siitä, että tehtaan toimihenkilöt ja työntekijät tuottaisivat erilaisia tuoreita pikkelsejä, joilla on korkea ravintoarvo ja omintakeinen maku toimitettavaksi Pjongjangin kaupungin julkisille ravitsemusliikkeille ja asukkaille ja tekemään siten positiivisen panoksen ihmisten ruokavalion kohentamiseksi.

Hänen seurassaan olivat varapuhemies O Su Yong, Osastonjohtaja An Jong Su ja varaosastonjohtajat Jo Yong Won ja Sin Man Gyun WPK:n keskuskomiteasta sekä Ma Won Chun, NDC:n suunnitteluosaston johtaja.











http://www.rodong.rep.kp/en/index.php?strPageID=SF01_02_01&newsID=2016-06-10-0001