sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Mangyongdae Lasten Leiri Uudistuu


Kim Jong Un Tekee Paikan Päällä Opastusta Uudistetulle Mangyongdae Lasten Leirille


Kim Jong Un, Korean Työväenpuolueen puheenjohtaja, DPRK:n Kansallisen Puolustuskomission ensimmäinen puheenjohtaja ja Korean Kansanarmeijan ylikomentaja, teki paikan päällä opastusta uudistetulle Mangyongdae Lasten Leirille.

Hän kiersi huoneet, joissa opetetaan vallankumouksen historiaa ja joissa on vallankumouksen historiallista materiaalia sekä leirin historialle omistetun huoneen.

Pelkästään vierailemalla Mangyongdae Lasten Leirillä voi saada selvän käsityksen siitä, kuinka lämpimästi Presidentti Kim Il Sung ja johtaja Kim Jong Il rakastivat lapsia ja kuinka syvällistä huolenpitoa he osoittivat heille kasvattaakseen heidät maan osaaviksi, hyveellisiksi ja terveiksi tukipilareiksi.

Hän huomautti, että kaikkien lastenleirien, hallien ja palatsien entistä parempi ehostaminen ympäri maan niin kuin uusi vuosisata vaatii on tärkeää työtä Kim Il Sungin ja Kim Jong Ilin jalojen pyrkimysten toteuttamiseksi. He osoittivat syvää huolenpitoa lapsista koko elämänsä ajan. Hän alleviivasi, että on tarpeellista jatkaa tätä työtä suurten johtajien urotöiden kunnioittamiseksi.

Kiertämällä leirin eri paikkoja hän oppi yksityiskohtaisesti leirin uudistamisesta ja sen toiminnan valmistelusta.

Piipahtamalla tornimaisten leirirakennusten makuuhuoneissa hän sanoi, että ne on rakennettu niin moitteettomallla tavalla, että ne antavat leiriytyjille mitä parhaimman mukavuuden.

Kiertämällä kansanleikkien huoneen, kirjaston, hallin ja muut paikat, hän sanoi, että lapset pitäisivät niistä kovasti. Hän arvosti sitä, että rakentajat tekevät kovasti työtä sen eteen, että leiri uudistetaan niin että se tarjoaisi lapsille mitä mainioimmat elämisen olosuhteet.

Tekemällä kierrokset ruokasaleissa, syntymäpäiväjuhlasaleissa ja ulkoilmaruokailusaleissa, jotka sijaitsevat mukavannäköisessä ravintolassa järvellä, hän sanoi, että ravintola on rakennettu niin jännällä tavalla, että se sopii lasten mieliin ja saa heidät tuntemaan ikäänkuin he nauttisivat aterian veneen kyydissä.

Hän oli tyytyväinen ruoanvalmistuksen harjoitteluhuoneeseen, jossa lapset saavat tilaisuuden valmistaa itse aterioitaan ja tehdä monenlaisia ruokia.

Hän kysyi uima-altaan vedenlaadusta ja arvioi itse sukellustornin korkeutta. Hän lupasi varmistaa, että vesiliukumäki rakennetaan hyvään sopusointuun ympäristön kanssa. Hän lisäsi, että voi olla, että lapset eivät haluaisi lähteä altaasta ollenkaan.

Hän oli niin ystävällinen, että hän lupasi varmistaa, että leirirakennuksista ravintolaan ja ulkona olevalle koripallokentälle vieville kävelyteille tehdään katot niin että leirin asukkailla ei olisi pienintäkään epämukavuutta edes sadesäällä. Hän lupasi myös lähettää harvinaisia eläimiä eläinsuojaan ja erilaisia laitteita, joista lapset pitävät, veneilyaltaaseen.

Hän sanoi olevansa hyvin tyytyväinen leirivierailuunsa ja totesi suurella tyytyväisyydellä, että taas yksi erinomainen lasten palatsi on noussut heijastelemaan puolueen jaloa rakkautta nuorempaa sukupolvea ja tulevaisuutta kohtaan.

Hän neuvoi kaikkia maakuntien puoluekomiteoita oppimaan Pjongjangin Kaupungin Puoluekomitean työskentelytavasta, joka hereästi hyväksyi puolueen linjauksen ja työskentelee kovasti sen toimeenpanemiseksi.

Hän kutsui pitämään leirille suuren käyttöönottoseremonian Korean Lastenliiton 70-vuotis perustamisjuhlan kunnioittamiseksi niin että lasten iloinen nauru ja laulu kuuluu sieltä.

Hänen seurassaan olivat Choe Ryong Hae, Politbyroon Johtajiston jäsen ja Korean Työväenpuolueen Keskuskomitean varapuheenjohtaja, Jo Yong Won, Korean Työväenpuolueen Keskuskomitean varaostastonjohtaja, ja Ma Won Chun, NDC:n suunnitteluosaston johtaja.












 
















 http://www.rodong.rep.kp/en/index.php?strPageID=SF01_02_01&newsID=2016-06-04-0002






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.