torstai 7. heinäkuuta 2016

Kim Jong Un tarkastaa Pjongjangin kilpikonnafarmin


Kim Jong Un tarkastaa Pjongjangin kilpikonnafarmin

Kim Jong Un, Korean Työväenpuolueen (KTP) puheenjohtaja, KDKT:n valtionasioiden komission puheenjohtaja ja Korean Kansanarmeijan ylikomentaja, antoi kenttäopastusta Pjongjangin kilpikonnafarmilla, joka uudistettiin KDKT:n farmien esimerkiksi ja standardiksi.

Nauttiessaan farmin panoraamanäkymästä leveä hymy kasvoillaan Kim Jong Un sanoi tyytyväisenä, että farmi on uudistettu radikaalisti uudeksi voimavaraksi, joka kohentaa ihmisten ruokavaliota vuoden kuluessa.

Katsottuaan Kim Jong Iliä esittävää mosaiikkia, joka on äskettäin tehty farmille, hän kiersi vastarakennetussa vallankumouksellisen historian opetushuoneessa.

Kiinnittäen huomiota siihen, että Kansanarmeija rakensi huoneen hyvin, hän painotti, että farmin tulisi tehdä koulutusta tehokkaasti antaakseen työntekijöidensä ymmärtää syvällisesti johtaja Kim Jong Ilin ja puolueen urotyöt, jotka liittyvät farmiin.

Kiertäessään yhdistetyn valvomon, sisätiloissa olevan kilpikonnien kasvatuspaikan, hautomon, maalämpöisen konehuoneen, mikrobisen kasvatuspaikan ja muut farmin tilat, hän oppi yksityiskohtaisesti farmin uudistamisesta ja tuotannosta.

Hän totesi, että farmilla toteutettiin menestyksellisesti integroitu tuotantojärjestelmä, joka varmistaa reaaliaikaisen veden lämmön, happipitoisuuden ja happamuuden säätämisen kasvatuspaikoilla sekä ruokkimisajan ja tuotannon vaihtelun simulaation sekä suunnittelujärjestelmien perustaminen, jotta kilpikonnatuotanto saatiin laitettua korkealle tieteelliselle tasolle tietotekniikkaa käyttäen.

Hän lisäsi, että farmi uudistettiin energiaa ja vettä säästäväksi tekemällä perusteellisia toimenpiteitä kasvatuspaikkojen lämmittämiseksi maalämmöllä ja veden kierrätttämiseksi biologisen suodattimen läpi.

Hän kehotti pitämään farmin tuotannon korkealla tasolla niin kuin oli Puolueen suunnitelma farmia uudistettaessa, ja mainitsi myös tehtäviä, joita farmin tulisi tehdä.

Todeten, että farmi oli onnistuneesti uudistettu, hän ylisti toimihenkilöitä, rakentajasotilaita, tiedemiehiä ja teknikoita siitä, että he käyttivät luovaa viisauttaan, innostustaan ja tarmoaan uudistusprojektissa.

Hän osallistui valokuvaan farmin toimihenkilöiden ja työntekijöiden kanssa.

Hänen seurassaan olivat Jo Yong Won ja Han Kwang Sang.
























http://www.rodong.rep.kp/en/index.php?strPageID=SF01_02_01&newsID=2016-07-06-0010