torstai 21. heinäkuuta 2016

Kim Jong Un ohjaa ballistista ohjuskoetta


Kim Jong Un ohjaa ballistista ohjuskoetta

Korean kansanarmeijan (KPA) ylikomentaja Kim Jong Un, Korean Työväenpuolueen (KTP) puheenjohtaja ja KDKT:n valtionasioiden komission puheenjohtaja, antoi kenttäopastusta KPA:n strategisten joukkojen Hwangsongin yksikön tekemälle ballistiselle ohjuskokeelle.

Yhdessä strategisten joukkojen komentajan kenraali Kim Rak Gyomin ja muiden johtavien upseerien kanssa hän kiersi laukaisupaikat oppiakseen ballistisen ohjuksen laukaisuvalmisteluista. Kuultuaan näistä valmisteluista hän antoi määräyksen aloittaa harjoitus.

Harjoituksessa rajoitettiin ohjuksen kantamaa simuloiduissa olosuhteissa, joissa tehdään ennaltaehkäiseviä iskuja Etelä-Korean satamiin ja lentokentille, joista käsin USA:n imperialistien ydinaseita tullaan laukaisemaan. Ja taas kerran harjoitus tutki ballistiin ohjuksiin asennettujen ydinkärkien laukaisua määrätyllä korkeudella kohdealueen yläpuolella.

Se osoitti täysin, että Hwasongin tykistöyksikkö on täysin taistelukykyinen.

Kim Jong Un ilmaisi suurta tyytyväisyyttä onnistuneen harjoituksen johdosta ja ylisti suuresti tykkimiehiä siitä, että he pitävät itsensä täydessä valmiudessa minkä tahansa yllättäen annetun määräyksen täyttämisestä ja olemalla jatkuvasti täsmällisiä ja perusteellisia niin ohjattavuuden kuin iskukyvyn suhteen.

Hän antoi KTP:n keskuskomitean johtaville toimihenkilöille, tiedemiehille ja teknikoille, jotka tutkivat ydinaseita, sekä KPA:n strategisen osaston johtaville upseereille, jotka olivat hänen seurassaan, tehtäväksi varmistaa täydellisesti ydinhyökkäysjärjestelmän operoimisen nopeus ja varmuus ja täten täydellistää Juche-pohjaiset tulihyökkäysmetodit ja kehittää erilaisia ballistisia ohjuksia.

Hänen seurassaan olivat Ri Man Gon, Ri Pyong Chol, Hong Sung Mu, Kim Jong Sik ja muita johtavia toimihenkilöitä KTP:n keskuskomiteasta sekä tiedemiehiä ja teknikoita, jotka tutkivat ydinaseita.










http://www.rodong.rep.kp/en/index.php?strPageID=SF01_02_01&newsID=2016-07-20-0001