tiistai 9. toukokuuta 2017

Kim Jong Un antoi paikan päällä opastusta Ryugyong kimchitehtaalla

Kim Jong Un, Korean Työväenpuolueen puheenjohtaja, Korean Demokraattisen Kansantasavallan valtionasiainkomission puheenjohtaja ja Korean Kansanarmeijan ylin johtaja, antoi paikan päällä opastusta Ryugyong Kimchi-tehtaalla, joka on kansan kimchitehtaiden malli ja ikoni.

Hän kiersi ympäri tehdasta tutustuakseen yksityiskohtaisesti tuotantoprosessiin ja välineisiin sekä eri tuotteisiin.

Tyydytyksekseen hän totesi, että tehdas on onnistunut laittamaan kimchin teollisen tuotannon, laadunvalvonnan ja organisaation korkeatasoiselle tieteelliselle ja automatisoidulle perustalle.

Hän tarkasti kokonaisesta kaalista tehtävän kimchin, pippurilla maustetun retiisipikkelsikimchin, lapsille tarkoitetun erityisen ravitsevan kimchin, kurkkukimchin, sekä muita esillä olleita kimchilaatuja, ja totesi, että ne kaikki näyttävät hyvin tehdyiltä.

Hän ilmaisi suurta tyytyväisyyttä siihen, että vajaassa puolessa vuodessa tehdas on onnistunut kehittymään niin paljon, että sitä ei melkein tunnista samaksi tehtaaksi kuin ennen. Tehdas on uudistettu korkeatasoiseksi maailmanluokan tehtaaksi kotimaisella teknologialla, josta voi olla ylpeä.
Hän kehotti tehtaan johtajia ja työntekijöitä tuottamaan kansan perinneruokaa kimchiä, joka on maailman parasta ruokaa – sehän tunnetaan yhtenä maailman viidestä terveysruoasta.

Todeten, että tämä vuosi alkoi tuottamalla kansan elintason kohentamiseksi kipeästi tarvittuja tuotteita, hän sanoi, että kevyen teollisuuden tänä vuonna saavuttama ylistämisen arvoinen menestyksellisyys valaa kansaan entistä vahvempaa luottamusta siihen, että korealaistyylinen sosialismi tulee etenemään varmaan voittoon, joka takaa kaikelle kansalle yllin kyllin kaikkea tarpeellista ja kansa voi elää korkeatasoista sivistynyttä elämää. Hän kutsui tekemään tästä vuodesta katkeamattomien ihmeiden sarjaa kaikissa kevyen teollisuuden laitoksissa.

Hän alleviivasi tarvetta rakentaa uudenaikaisia kimchitehtaita kaikkiin maakuntiin Ryugyong kimchitehtaan toimiessa mallina ja standardina kun se on onnistunut laittamaan kimchin tuotannon teolliselle ja tieteelliselle perustalle Puolueen pyrkimysten mukaisesti.

Hän ilmaisi luottamuksensa ja uskonsa siihen, että tehtaan johtajat ja työntekijät tekisivät työnsä hyvin ja sen kautta myötävaikuttaisivat positiivisesti ihmisten ruokavalion kohentamiseen.
Lopuksi hän osallistui valokuviin työntekijöiden kanssa.

Hänen seurassaan olivat O Su Yong, Korean Työväenpuolueen keskuskomitean varapuheenjohtaja, An Jong Su, Korean Työväenpuolueen keskuskomitean osastopäällikkö, sekä Jo Yong Won ja Sin Man Gyun, Korean Työväenpuolueen keskuskomitean varaosastopäälliköitä kumpikin.

Rodong Sinmunin artikkeli:

http://www.rodong.rep.kp/en/index.php?strPageID=SF01_02_01&newsID=2017-01-12-0001

Videokuvaa tapahtumasta:
https://www.youtube.com/watch?v=Ch5Z5bkjAr0