keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Mangyongdae Lasten Leiri vihitty käyttöön



Mangyongdae Lasten Leiri vihitty käyttöön






Maanantaina pidettiin juhlatilaisuus sen johdosta, että Mangyongdae Lasten Leirin uudistaminen on saatettu menestyksekkäästi päätökseen kiitos ylimmän johtajan Kim Jong Unin jalon rakkauden nuorempaa sukupolvea ja tulevaisuutta kohtaan.

Se sijaitsee kuvankauniin Ryongak-vuoren juurella Pjongjangissa.

Leirissä on kaikki parhaat edellytykset ja tarpeellinen ympäristö koululaisten leirielämälle kuten modernit majoitustilat, ravintolat, salit,  kirjastot, kansanleikkialueet, eläinsuoja, veneilyallas, ulkoilmauima-allas, ulkoilmakoripallokenttä ja leikkikenttä.

Juhlatilaisuudessa olivat läsnä Korean Työväenpuolueen (WPK) Pjongjangin Kaupunkikomitean puhemies Kim Su Gil, WPK:n Keskuskomitean osastonjohtaja Ri Il Hwan, puolueen ja Pjongjangin työntekijöiden järjestöjen ja koulutuslaitosten toimihenkilöitä, leirin opetushenkilökuntaa, leiriläisiä, kaupungin lastenliiton jäseniä ja iskutyöläisiä, jotka osallistuivat uudistamisprojektiin.

Kim Su Gil piti avajaispuheen. Hän sanoi, että leiri on Generalissimus Kim Il Sungin ja Kim Jong Ilin ja Kim Jong Unin nousevaan sukupolveen kohdistuvan jalon näkemyksen tuote.

Tilaisuuden lopuksi osallistujat kiersivät leiriä.

Ensimmäinen leirityminen alkoi samana päivänä. Leirityjinä olivat Pjongjangin keskikoulun lastenliiton jäseniä sekä aseteollisuustyöläisten lapsia.

Leiriytyjät laskivat kukkakoreja ja kukkakimppuja leirissä olevan suurta Generalissimus Kim Il Sungia esittävän mosaiikkikuvan edustalle ja tekivät hänelle kunnianosoituksia.
















http://www.rodong.rep.kp/en/index.php?strPageID=SF01_02_01&newsID=2016-06-08-0006