torstai 16. kesäkuuta 2016

Pjongjangin maissitärkkelystehdas uudistettu


Kim Jong Un vierailee Pjongjangin maissitärkkelystehtaalla

Kim Jong Un, Korean Työväenpuolueen puheenjohtaja, KDKT:n Kansallisen Puolustuskomission ensimmäinen puheenjohtaja ja Korean Kansanarmeijan ylikomentaja, antoi paikan päällä opastusta Pjongjangin maissitärkkelystehtaalla, joka on uusittu onnistuneesti täyttämään tietoperusteisen talouden aikakauden vaatimukset sekä kuten on sopivaa korkeasti sivistyneelle sosialistiselle kansalle.

Hän kiersi vastarakennetun huoneen, jossa opetetaan vallankumouksen historiaa ja huoneen, joka on omistettu tehtaan historian opettamiselle.

Katsellessaan tehtaan kunniakasta kehityspolkua näyttävää dataa hän sanoi, että tehtaasta tuli ison mittakaavan ruoanvalmistuslaitos presidentti Kim Il Sungin ja johtaja Kim Jong Ilin johtajuuden ja huolenpidon ansiosta. Tehtaan tulisi aina muistaa se jalo rakastava huolenpito, jota he ovat osoittaneet kansalle parantaakseen heidän elintasoaan koko elämänsä ajan, hän lisäsi.

Muistellen päivää, jolloin hän vieraili tehtaassa yhdessä Kim Jong Ilin kanssa, hän sanoi, että opetushuoneet vallankumouksen historian ja tehtaan historian opettamista varten on hyvin järjestetyt sitä silmällä pitäen, että ne voivat välittää jälkipolville sen syvällisen rakastavan huolenpidon, jota suuret johtajat osoittivat konditoriatuotteiden tuottamiseksi kansalle.

Jo pelkästään vierailemalla vallankumouksen historian opetushuoneessa voi oppia hyvin Kim Il Sungin ja Kim Jong Ilin urotöistä, joita he tekivät omistautumalla kansalle, sekä KTP:n linjauksesta ruokateollisuuden kehittämiseksi. Hän huomautti, että suuri osa nähtäville laitetusta historiallisesta aineistosta toimii innoituksena ruokateollisuuden kehittämiselle uudella vuosisadalla ja innostaa dynaamisesti työntekijöitä pyrkimyksissään lisätä tuotantoa.

Kiertäessään tehtaan eri osia, hän kuuli yksityiskohtaisesti sen uudistamisesta ja tuotannosta.

Hän sanoi, että tehdas laittaa kaikki tuotantoprosessit, mukaan lukien maissinprosessointi, hirssihyytelön valmistus, Oktang-sokerin valmistus, kakuntuotanto ja makeisten tuotanto, automatisoidulle, virtaviivaistetulle, mikrobittomalle ja pölyttömälle korkean tason perustalle ja otti käyttöön tarkan laaduntestausjärjestelmän mahdollistaen siten tuotannon nopean lisäyksen vähemmällä ihmistyövoimalla ja tuotteiden hygieenisen turvallisuuden perusteellisen varmistamisen.

Sanoen, että tehtaan uudistamisen suurin menestys on siinä, että paikallisesti tuotetun laitteiston osuus on yli 95 prosenttia, hän huomautti, että huipputason laitteistot, jotka on suunniteltu ja valmistettu KDKT:ssa, ovat käytössä kaikissa tuotantoprosesseissa aina raaka-aineiden syötöstä tuotteiden pakkaamiseen asti ja että ne kaikki näyttävät hyviltä. Hän lisäsi, että ruokateollisuus on viime vuosina ottanut johtoaseman puolueen linjauksen toteuttamisessa, jonka mukaan laitteet tulisi valmistaa paikallisesti.

Tehtaasta on tullut ylpeyden aihe sitä taustaa vasten, että koko maassa on suuri halu uudistaa tuotantolaitoksia omalla tavallamme, jossa laitteiden tuottaminen paikallisesti on keskeisessä asemassa, hän totesi tyytyväisenä siitä, että tämä tehdas pitää Juche-suuntauksen lippua korkealla ja sopii malliksi omavaraisuuden ja itsekehityksen hengen luomisessa sekä uudistamisen toteuttamisessa.

Hän osallistui valokuviin tehtaan toimihenkilöiden ja työntekijöiden kanssa.

Hänen seurassaan olivat osastonjohtaja An Jong Su sekä varaosastonjohtajat Jo Yong Won ja Sin Man Gyun KTP:n keskuskomiteasta.

 



















http://www.rodong.rep.kp/en/index.php?strPageID=SF01_02_01&newsID=2016-06-16-0002